info@haucon.dk (+45) 8622 9393

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Vi værner om dine personlige oplysninger. For at beskytte dine personlige oplysninger afgiver vi denne erklæring, der forklarer vores fremgangsmåder til beskyttelse af oplysninger via internettet samt de valgmuligheder, du har med hensyn til registrering og brug af dine oplysninger. For at denne erklæring skal være nem at finde, offentliggør vi den på vores internetsted samt alle steder, hvor der anmodes om afgivelse af personligt henførbare oplysninger.

Denne erklæring finder anvendelse på alle oplysninger, der modtages via dette internetsted. På nogle sider er det muligt at bestille varer, stille spørgsmål og tilmelde sig med henblik på at få tilsendt oplysninger. De personlige oplysninger, der registreres på disse sider, er: Navn Adresse Mailadresse Telefonnummer På nogle sider kan du afgive oplysninger om andre personer. Hvis du f.eks. bestiller en gave via internettet og ønsker den sendt direkte til en modtager, skal du oplyse modtagers adresse. I så fald vil de registrerede personlige oplysninger være: Navn Adresse Telefonnummer

Kreditkort-/betalingskortoplysninger

Oplysninger, du afgiver om dig selv, når du afgiver en bestilling, vil udelukkende blive benyttet til at gennemføre pågældende bestilling. Disse oplysninger vil kun blive videregivet til udenforstående i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre pågældende bestilling. Oplysninger, som du afgiver om andre personer ved afgivelse af en bestilling, vil kun blive benyttet til at sende varen og bekræfte levering. Disse oplysninger vil kun blive videregivet til udenforstående i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre pågældende bestilling. Svarmailadresser benyttes til at besvare modtagne mails. Pågældende mailadresser vil ikke blive benyttet til andre formål og vil ikke blive videregivet til udenforstående. Du kan tilmelde dig på internetstedet, hvis du gerne vil modtage vores udsendelser samt opdateringer om vores ny varer og tjenesteydelser. De oplysninger, du afgiver på internetstedet, vil ikke blive benyttet til dette formål, medmindre du udfylder tilmeldingsblanketten.

Vi benytter både ikke-henførbare og kumulerede oplysninger for at forbedre designet af internetstedet og vekselvirke med annoncører. F.eks. kan vi fortælle en annoncør, at X personer har besøgt en bestemt del af internetstedet, eller at Y mænd og Z kvinder har udfyldt tilmeldingsblanketten, men vi fortæller intet, der ville kunne benyttes til at identificere pågældende personer. Endelig vil personligt henførbare oplysninger aldrig blive benyttet eller videregivet til os via internettet på andre måder end de anførte, uden at du får mulighed for at afvise eller på anden vis nægte dette.

Beskyttelse af personlige oplysninger tilhørende børn ligger os meget på sinde. Derfor registrerer eller vedligeholder vi aldrig oplysninger på internetstedet fra personer, som vi véd er under 13, og ingen del af internetstedet er udformet med henblik på at tiltrække personer under 13.

Du kan se alle dine personligt henførbare oplysninger, som vi har registreret via internettet og rette disse ved at kontakte os per telefon eller mail. Denne fremgangsmåde benytter vi for at beskytte dine oplysninger. Du kan få rettet faktuelle fejl i dine personligt henførbare oplysninger ved at sende os en anmodning, der sandsynliggør fejlen.

K-Form Nordic ApS
Stenstrupvej 37
4573 Højby
Danmark

Tlf: (+45) 2372 4449

Momsnummer: 8263128
EU-momsnummer: GB 800 2906 72

Scroll til top