info@haucon.dk (+45) 8622 9393

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

 • Penge- og tidsbesparende
 • Én person kan klare installationen, og det kræver ingen specialværktøjer
 • Modstandsdygtig over for brændstof og olie, så en ideel løsning for den petrokemiske industri
 • Fuldt modstandsdygtig over for dyreurin og ensilagesaft fra landbrug
 • Fremstillet i slidstærk PVC, som stammer 100 % fra genbrugsmateriale
 • Ruster ikke og er ikke-ledende
 • Fås i 3 meter lange skinner i Storbritannien, 8 fods skinner i USA og 2,8 meter i resten af verden
 • Ingen punktering af dampspærre takket være det innovative installationssystem
 • Kan anvendes med alt afretningsudstyr
 • Ingen forankring med metalpæle
 • Fjernbar topliste, så der ikke er behov for vådskæring med diamant til fuger for at tætne dem
 • Støb mere beton: Du skal blot montere støbelederen og støbe fag efter fag.
 • Patenteret design gør det muligt for betonen at størkne uden brug af ekstra ekspansionsfuge.
 • 24 mm huller, der er forborede ved 300 mm centres?? til dyvler, som passer til forskellige dybder betonelementer
 • Ret og plan flade kan opnås med et minimum brug af ekspertarbejde]
 • Reducerer udgiften til leje af pumpe mærkbart, idet der kan lægges mere beton dagligt
 • Skæve fuger ved samlinger kan helt undgås ved at justere toplisten og derved opnå lige fuger

Nej, K-Form er udformet på en sådan måde, at bunden af profilen fyldes helt i en nedadgående retning, inden et eventuelt pres på siderne opstår på den lodrette sektion, hvilket sikrer stabilitet i forbindelse med støbningen.

Ja, topskinnen fremstilles rent faktisk med en slank konus, så når først man rykker lidt i den, så gør den løs og er nem at fjerne.

Man kan godt lade topskinnen sidde, men den er designet til at blive fjernet, og vi anbefaler, at man som entreprenør tænker over de eventuelle farer, der kan opstå, ved at lade den sidde (brugt inden for landbrug, kan husdyrene tygge på topskinne og ende med at trække den ud)

Den lodrette K-Formsektion er designet til at være komprimerbar nærmest på samme måde som fiber- eller skumfugemasse, og at det i den forstand vil fungere som en ekspansionsfuge. Hvis betonen begynder at trække sig sammen, vil K-Forms glatte overflade helt naturligt ikke fæstne, så den kan trækkes væk. Grundet de mange faktorer, der påvirker det, der kræves af en ekspansionsfuge, er K-Forms funktion??, idet denne fuger skal være designet af den ingeniør, de har designet terrændækket.

Et fags dybde afhænger af mange faktorer, hvor den første er bredden på afretningsudstyret, som anvendes, idet fagene af naturlige årsager ikke kan være bredere end afretningsudstyret. Derudover afhænger fagdybden af ekspansions- og kontraktionsfugefrekvensen, der kræves, som ligesom ovenfor kræver en ingeniør til udarbejdelsen.

K-Form fremstilles af genbrugs-uPVC, som stammer fra vinduesrammer, der har en meget lang levetid på mere end 50 år. Det vil sige, at den vil klare sig bedre end fiberpladefugemateriale, som rent faktisk har en meget begrænset levetid, inden de rådner.

Hver K-Form-støbeleder leveres med 4 par forborede huller i bundsektionen. K-Form er designet til montering på mørtel eller beton på enten individuelle steder, som passer sammen med disse huller eller i et kontinuerligt fundament langs længden. Mørtelmaterialet gør det muligt at justere K-Form i forhold til den endelige højde meget præcist.

K-Form er testet ved brug af op til 2 ekstra K25 forhøjer-sektioner, hvilket giver en samlet profilhøjde på 195 mm, som gør det muligt at have en mørteltykkelse på op til 30 mm, hvilket muliggør en dæktykkelse på 225 mm. Vi oplever dog ofte, at folk bruger 3 x K25 forhøjer-profiler uden noget problem.

Når du køber K-Form, vil hver støbeleder, du køber, leveres med en topskinne, der passer til denne, og de nødvendige sammenføjningsklips. Med K135 følger der 2 sammenføjningsklips pr. skinne, og der medfølger 1 klips pr. skinne med K85 og K35.

K-form fremstilles af det samme materiale som PVC-vinduer, som er designet til at kunne tåle ekstreme temperaturer. PVC‹en bevarer 90 % af dens stivhed ved 80 grader celsius, hvilket er varmere end nogen omgivelsestemperatur i verden. Ved ekstremt kolde temperaturer bliver den en anelse mere skrøbelig, når den udsættes for temperaturer, der er lavere end minus 20 grader celsius, men det vil ikke påvirke dens funktion ved fornuftig brug. Når K-Form er installeret i et betondæk, er temperatursvingninger næsten ubetydelige, idet K-Form er beskyttet mod omgivelsestemperaturerne takket være betonen, så der ingen risici.

Det bedste resultat opnås ved at justere toplistens samling i forhold til hovedskinnens samling. Det giver en helt perfekt lige samling hele vejen langs terrændækket. På samme måde er det en god idé at justere K25's samling fra toplisten og hovedprofilen for at øge stivheden. Justeringen kan være helt ned til 20 mm og op til 1.500 mm og vil fungere perfekt.

I et betondæk fungerer K-Form kun som fugemassemateriale og niveauudligner. Et alternativ til konventionelle træfiber- eller skumfugemasser. Alle disse fugematerialetyper (herunder K-Form) forsyner ikke terrændækket med nogen form for integral styrke. Elementfugens bæreevne kommer udelukkende fra den måde dyvlerne er designet, idet de giver en fordeling af belastningskapaciteten på hele samlingen.

Det kræver ingen specialværktøjer. Dog anbefales det, at man nivellerer støbelederen med en gummihammer.

Ja, alle former for elektriske afrettere kan anvendes sammen med K-Form. (Roller screeds, Vibro-Strikes, Twin Beams, etc.). K-Form er stærk nok til at kunne håndtere alle former for afretningsudstyr.

K-Form findes i tre størrelser, plus en forhøjerliste på 25 mm

 • K35 - elementer på 50- 95 mm
 • K85 - elementer på 100-145 mm (der kan her være behov for K25-forhøjerliste)
 • K135 - elementer på 150-225 mm (der kan her være behov for K25-forhøjerliste)
 • Nej, men den kan hæves på mørtelfundamentet, og der kan fastgøres to 25 mm forhøjerlister for at opnå det samme resultat forudsat det godkendes af ingeniøren.

  Ja, i modsætning til skum- eller fiberekspansionsfugemateriale er det modstandsdygtig over for benzin, diesel og olie, hvilket gør det egnet til støbning af terrændæk i forbindelse med fyldning af stationsarealer, industriarealer og landbrugsarealer.

  K-Form flytter sig ikke, og det er uden efterfyldning eller støtte med jordspyd. K-Forms bund fungerer som en løftestang, når betonen placeres på toppen af bundflangen. Den skifter ikke fra side til side eller tipper over.

  Du kan købe K-Form i hele Storbritannien, og vælge forhandlere i hele verden. Klik på Kontakt os på denne hjemmeside, og så vil du blive kontaktet af én fra K-form, som vil henvise dig til nærmeste forhandler.

  K-Form er fremstillet af 100 % genbrugs-uPVC, som stammer fra brugte vinduesrammer.

  Scroll til top